Prijs Gratis
Categorie Catamarans
gepubliceerd datum Oktober 12, 2016
Bekeken 315
Land Belgium

Watersport Vereniging WARDER aan het Markermeer heeft nog enkele ligplaatsen beschikbaar voor catamarans.


Gelegen in het pittoreske landelijke dorp Warder op slechts 20 autominuten van Amsterdam hebben wij een ruim buitendijks terrein met zeer veel faciliteiten waaronder een eigen clubhuis met kleedruimtes, toiletten en een keuken. Het clubhuis is aan het water gelegen met prachtig uitzicht over het meer en omgeven door een groot tegen wind beschut terras.


Wij zijn een actieve vereniging en jaarlijks wordt er gestreden om de Wardercup. Traditiegetrouw wordt het wedstrijdseizoen afgesloten met de twee daagse strijd om de Herfstcup. Twee maal per jaar organiseren we een toertocht voor de hele familie waarbij we met z'n allen naar een locatie varen om daar te lunchen en ontspannen weer terug te varen. Voor het begeleiden van wedstrijden en toertochten beschikt de vereniging over een eigen snelle ribboot.


Sfeer en gezelligheid horen bij het zeilen. Naast het "napraten" op het terras onder het genot van een drankje en een hapje, organiseert de feestcommissie enkele keren per jaar een barbecue en andere activiteiten.


De vereniging heeft ook faciliteiten voor kinderen. Voor kleine zeilbootjes zoals optimisten hebben we een speciaal rek om de bootjes in te stallen. Voor de iets oudere kinderen hebben we twee hobie 13's beschikbaar waar ze onder toezicht mee kunnen zeilen.
Op het zelfde buitendijkse terrein is ook het zwembad Warder gevestigd en beschikt over een speeltuin en een peuterbad.


De ligplaats is voor het hele jaar, je boot weghalen in de winter is niet noodzakelijk.Naam: wsv-warder


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • BNR watersport heeft alles op gebied van catamaranzeilen !
   BNR watersport heeft alles op gebied van catamaranzeilen !
   Catamarans - Leuze - Oktober 12, 2016 Gratis

   BNR Watersport is het adres voor elke catamaranzeiler ! Wij bieden alles wat een catamaranzeiler nodig heeft onder 1 dak: Keuze uit meer dan 90 gebruikte catamarans te bezichtigen op 1 locatie.  Ca 50 gebruikte catamarantrailrs met en zonder kist van...

  • Catamaran
   Catamaran
   Catamarans - Achel - Oktober 12, 2016 800.00 Euro €

   HOBIE CAT 14, bouwjaar 2006, weinig gebruikt in zeer goede staat. Geheel compleet.

  • Catamaran en toebehoren
   Catamaran en toebehoren
   Catamarans - Bastogne - Oktober 12, 2016 Gratis

   Te koop nacra 5.5 compleet  ziet er top uit 1650 euro prindel 16 leuke cat om te beginnen ligt vaar klaar in medemblik 600 euro  Trailer merk kalf in nieuwe staat 650 euro Cat-track geschikt voor catamarans tot 3 meter  275 euro met nieuw binnen band...


   
  verkoper:


  wsv-warder

  Lokatie: Luxembourg, Virton, Belgium


  Generated in 0.07909083366394 ms