Prijs Gratis
Categorie Overige Sport en Fitness
gepubliceerd datum Oktober 25, 2016
Bekeken 7
Land Belgium

Wil je beginnen met meditatie? Goed plan! De meditatiemethode Falun Dafa brengt veel positieve invloeden in het leven en het is helemaal niet moeilijk.

Falun Dafa is een oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie.

Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of samen te doen met anderen kan je langsgaan bij de dichtstbijzijnde oefenplaats in jouw buurt. Alle oefenplaatsen worden georganiseerd door lokale vrijwilligers. Iedereen is welkom om mee te doen!

Koning Albertpark te Antwerpen: elke eerste en derde zondag om 10u.

Contactpersoon: Filip Delanoy: filip_d@fldf.be - 0486/973 506

Meer informatie http://nl.falundafa.org/Naam: Loretta

Telefoon: 0488/296 427


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Oefeningen en Meditatie - Workshops, Stadspark Leuven
   Oefeningen en Meditatie - Workshops, Stadspark Leuven
   Overige Sport en Fitness - Leuven (Vlaams-Brabant) - Oktober 25, 2016 Gratis

   Falun Dafa is een krachtige methode die een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht heeft aan miljoenen mensen overal ter wereld. Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rust...

  • Better Bodies sport- en fitness kleding
   Better Bodies sport- en fitness kleding
   Overige Sport en Fitness - Stavelot - Oktober 8, 2016 19.95 Euro €

   Better Bodies sport en fitness kleding uitverkoop! Stevige korting op alle kleding van dit grote Zweedse fitness kledingmerk. Houd je van sport of fitness, en ben je niet bang om dat te laten zien? Kom dan eens kijken bij onze Better Bodies kleding.

  • Polar FT4 Paars/roze Hartslagmeter nieuw in doos.
   Polar FT4 Paars/roze Hartslagmeter nieuw in doos.
   Overige Sport en Fitness - Philippeville - Oktober 8, 2016 45.00 Euro €

   Neem de FT4 mee naar elke sportactiviteit, doe de comfortabele textiele borstband om en start je training. De FT4 vertelt je of je op de juiste intensiteit sport om je conditie te verbeteren. - Laat aan de hand van je hartslag zien of je op de juiste...


   
  verkoper:


  Loretta

  Lokatie: Antwerpen, Antwerpen, Belgium
  0488/296 427

  Generated in 0.03174614906311 ms