Zoek

8.89 €
Buiten Plafond voor Carport / Overkapping/Serre/Overstek

Platen en Panelen
Geplaatst 7 jaren geleden
128 keer bekeken

8.89 €
Buiten Plafond voor Carport / Overkapping/Serre/Overstek

Platen en Panelen
Geplaatst 7 jaren geleden
128 keer bekeken

Omschrijving

Buiten Plafond voor Carport / Overkapping / Serre / Overstek.

Deze Vinyl panelen importeren wij rechtstreeks uit Canada deze panelen zijn met een levenlange garantie op kleur en vormvastheid.

Betreffende plafond bekleding zijn er diverse mogelijkheden, echter zou hiervoor het Plafond soffit D-5 of D-5 verticaal paneel het meest geschikt zijn.  Deze panelen bestaat uit 2 Hoekige plankdelen, zoals voor een plafond een schroot model gewenst is, geen afgeschuind rabat model.
De panelen dienen gemonteerd te worden op een regelwerk met een afstand van 30 centimeter, of zoals met dit systeem juist mogelijk is:  direct over een vlakke ondergrond, 0sb / underlayment plaat, aangezien de benodigde ventilatie ruimte bewust achter het paneel vrij gehouden is.

De panelen worden blind geschroefd, en zijn er speciale bevestiginggleuven aanwezig waar het volgende paneel overheen geklikt word. Ieder paneel een werkende maat van 0,254. Beide zijn onderling niet te verlengen en daarmee een breedte van maximaal 3,66 mtr.

Profielen:
Rondom dienen Profielen te worden geplaatst, tevens rondom een eventueel daglicht of andere stukken die open dienen te blijven, daar worden rondom profielen gemonteerd. dit om het materiaal ruimte te geven voor werking en tevens het afwerken van de zijkanten.

Mocht plafond breder zijn dan 3,66 mtr dan zijn daarvoor 2 mogelijkheden:

1 e optie:
D-5 Soffit of D-5 Verticaal waarbij men in het midden een rand zou maken, dan zouden 2 profielen tegen elkaar een oplossing bieden. Rondom de zijkanten van het plafond worden profielen gemonteerd, daartussen komen panelen.

2 e optie:
D-4 of D-5 Horizontaal wand panelen echter is dit een afgeschuind rabatdeel, en tevens hebben deze paneel aan de onderzijde condensgaatjes, en zouden daarbij bij liggende montage richting rekening gehouden dienen te worden dat deze panelen vanaf achter naar voren (zichtzijde) gemonteerd dienen te gaan worden. Het model van de horizontale panelen is een rabat model en daarmee dus niet hoekig zoals het plafond en of verticale paneel.

D-5 soffit is een plafond paneel en niet voor Wand montage, deze zijn 3.66 mtr. x 0,254 mtr.in de kleur Gebroken Wit. € 10,65 p.st. incl.B.T.W. D-5 Verticale panelen ook geschikt voor buiten Wand montage deze zijn 3,05 mtr. x 0,254 mtr. in de kleuren Wit en Gebroken wit. € 8,89 p.st. incl.B.T.W.


Algemene informatie over product Vinyl Siding:

Het materiaal in Levensduur, Kleurechtheid, Prijs en Gebruiksgemak wordt HOUT en GELIJKSOORTIG materiaal echter vele malen Overtroffen !!!!
- Fijne Nerfstructuurminder , minder vuilgevoelig
- Geen "Glans"
- Brandvertragend
- Betaalbaar
- Prijs kwaliteit
- Onderhoudsarm
- Kleurvast
- Duurzaam
- Blijvend flexibel
- Eenvoudige montage
-HOGE DRUKREINIGING TOEGESTAAN !!!!!!

Voor verdere informatie:
Als u ons een e-mail met daarin uw adresgegevens stuurt, kunnen wij u vrijblijvend een brochure met eventuele monsters toesturen.
Bevers - Gemert

Plafond paneel / plafond deel / kunststof schroot model

Contacteer Bevers vof (verkoper)

  Buiten Plafond voor Carport / Overkapping/Serre/Overstek - 1
  Buiten Plafond voor Carport / Overkapping/Serre/Overstek
  8.89 €

  Ter bescherming tegen verboden activiteiten kunnen wij uw bericht controleren voordat het naar de ontvanger wordt doorgestuurd en het zo nodig blokkeren.

  Andere advertenties van deze verkoper

  Verkoper details

  Bevers vof
  Bevers vof
  Niet-geregistreerde gebruiker
  Contact

  Advertentie Locatie

  Namur, Philippeville, Belgium
  Buiten Plafond voor Carport / Overkapping/Serre/Overstek
  8.89 € Buiten Plafond voor Carport / Overkapping/Serre/Overstek door Bevers vof