Prijs 2950.00 Euro €
Categorie Paarden
gepubliceerd datum September 27, 2016
Bekeken 306
Land Belgium

A Fine Romance is werkelijk een schatje! Ze is ontzettend vriendelijk, zowel in de omgang, als op stal, ontzettend vriendelijk en nuchter. Bij ons is ze werkelijk superbraaf onder het zadel, en toch loopt ze lekker vlot door. Op de weg en in de trailer kijkt ze nergens van op. We kunnen bij ons beginnende ruiters op haar laten rijden, maar toch biedt ze voldoende uitdaging voor een gevorderde.


Romance is in bezit van een equipas met chip. Ze is correct geënt. Ze is heel fijn qua maat: ca. 1.57 m. en daarmee geschikt voor zowel een kind als een volwassene, dus ook een ideaal familiepaardje. Ze is 14 jaar oud en in de fleur van haar leven. Romance is totaal vrij van gebreken.


Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.


Romance vindt het buiten het leukste, zowel alleen als in een groep en ze is bij ons dan nergens bang voor geweest, ook niet voor de gekste en engste dingen.Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?Inruil bespreekbaar.
Onze paarden en ruitersportartikelen worden onder volledige garantie verkocht.


Kijk eens op onze website bij de rubriek "Te koop: paarden/pony's" voor ons actuele paardenaanbod en voor voor meer foto's en filmpjes van het paardje.
Dagelijks actueel !!
Kijk  ook in de rubriek "nieuwe baas", hier ziet u de geplaatste paarden/pony's bij hun nieuwe baasjes.


Winkel in onze webshop, vanaf 5 artikelen geen verzendkosten.Naam: Melanie


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Allround jonge merrie (valk)
   Allround jonge merrie (valk)
   Paarden - Hoogstraten - September 27, 2016 3250.00 Euro €

   Vanwege drukte en inkrimping vp 3250,- McJonnas x Vivaldi x Haarlem Zeer sterk en goed gebruik van de achterhand. https:youtu.be/mb3eQQo2qoc Jonge 2 jarige merrie in de speciale kleur VALK. We verwachten dat ze 1.62-1.64m zal worden, maar het is een ...

  • American Paint Horses, Western Paarden, Eagles Ranch -Texel
   American Paint Horses, Western Paarden, Eagles Ranch -Texel
   Paarden - Zichem - September 27, 2016 Gratis

   Zondag 07 augustus van 10 tot 16 uurorganiseerd de Eagles Ranch voor de Allerlaatste keerhet Eagles Summer Event op waddeneiland Texel!Ambachelijke markt - Groot Terras - Jonge dieren in de stalDemonstraties met Western / Dressuur / Vrijheidsdressuur...

  • Super gefokt kwpn hengst veulen incl. Filmpje
   Super gefokt kwpn hengst veulen incl. Filmpje
   Paarden - Saint-Ghislain - September 27, 2016 Gratis

   https:youtu.be/JnVFaVxYlUk  filmpje *Te koop bont hengst veulen Lord of gold . Love for you x Bonbravour dit hengst veulen komt uit de zeer bekende Tina D stam waar ook de bekende bonte hengst Samber uit voort kwam.Lord of gold is een zeer fraai lang...


   
  verkoper:


  Melanie

  Lokatie: Namur, Gembloux, Belgium


  Generated in 0.036157846450806 ms