Prijs Controleer met verkoper
Categorie Advies en Oproepen
gepubliceerd datum September 3, 2017
Bekeken 56
Land Belgium

Ik ben Stef een ervaringsdeskundige op gebied van relaties, liefde en tweelingzielen. Ik geef jou exacte, scherpe en secure antwoorden rond al jouw vraagstellingen.

Tevens ben ik spiritueel, intuïtief en recht door zee en verstrek jou het advies die nodig is om een bepaalde richting in te wandelen.

Bij aanvang van het consult hoef je mij geen informatie mee te delen. Aan de hand van jouw naam en geboortedatum kan ik jou exacte, heldere en nauwkeurige inzichten geven in het heden, verleden en de toekomst.
Je kan bij mij terecht voor: relationele, emotionele en zakelijke vraagstukken.

Ik leer jou om de zaken op een diepere en onderliggende manier aan te kijken en geef je ook graag begeleiding en ondersteuning doorheen het tweelingzielenproces.

Ik maak gebruik van de pendel en doe relatie -en inzichtleggingen aan de hand van mijn Lenormand, zigeuner- en symbool kaarten. Voor het beantwoorden van een wat uitgebreidere vraag maak ik gebruik van de gewone speelkaarten.

Naast een verhelderend gesprek kan je tevens bij mij terecht voor een fotoanalyse voor een meer gedetailleerde beschrijving van de betrokken persoon over bestaande situaties of zaken die in het verleden hebben gespeeld. Dit kan je helpen bij het vinden van bevestigingen en geeft je aanwijzingen over hoe je het best met bepaalde situaties om kan gaan.

Wil je een eerlijk advies? Wens je een eerlijk consult? Bel mij en we vinden gegarandeerd een oplossing!

Warme groet,

Stef
0485/91.39.51Naam: Deville Stefan


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Erkende en gescreende top mediums
   Erkende en gescreende top mediums
   Advies en Oproepen - Gent (Oost-Vlaanderen) - September 3, 2017 Controleer met verkoper

   Van harte welkom op de spirituele hulp- en advieslijn van Art of Mediums. Art of Mediums is een betrouwbaar portaal die zich duidelijk onderscheidt van de andere paranormale advieslijnen. Bij ons kan je rekenen op transparante, heldere en duidelijke ...

  • Unieke cursus Lenormand kaartleggen.
   Unieke cursus Lenormand kaartleggen.
   Advies en Oproepen - Gent (Oost-Vlaanderen) - September 3, 2017 Controleer met verkoper

   Art of Mediums biedt een zeer unieke cursus kaartleggen aan. Een methode die je elders niet vindt. Het gaat om jarenlange ervaring die doorheen de tijd zijn samen gebundeld tot één geheel.. Laten we even voor alle duidelijk schetsen dat de basisbetek...

  • Mediums en kaartleggers gezocht!
   Mediums en kaartleggers gezocht!
   Advies en Oproepen - Gent (Oost-Vlaanderen) - September 3, 2017 Controleer met verkoper

   Art of Mediums is een groeiende bellijn en wij zijn opzoek naar oprechte, zuivere en correcte consulenten om ons team te versterken. Wij genieten hoge uitbetalingen uit per minuut. Onze lijn kent een behoorlijke drukte in onze bezoekers aantal. Wij o...


   
  verkoper:


  Deville Stefan

  Lokatie: Gent, Sint-Amandsberg, Oost-Vlaanderen, Belgium
  Deville.stefan@gmail.com


  Generated in 0.092793941497803 ms